Mi az a PTC hirdetés?

A PTC a Pay To Click rövidítése. Ez egyfajta online hirdetés, ahol a hirdetők fizetnek a weboldalaknak, hogy olyan hirdetéseket jelenítsenek meg, amelyekre a felhasználók kattintanak. A hirdető akkor fizet a webhelynek, ha valaki a hirdetésre kattint.

Affiliate Marketing.

Az affiliate marketing a PTC hirdetés másik formája. Az affiliate marketing során a hirdető harmadik félnek (úgynevezett leányvállalatnak) fizet a termékek vagy szolgáltatások reklámozásáért. Ez azt jelenti, hogy a leányvállalat fizetést kap, ha valaki vásárol valamit a linkjén keresztül.

Kattintásonkénti fizetés

A PPC a pay per click rövidítése. Ez egyfajta online hirdetés, ahol a hirdetők akkor fizetnek, ha a felhasználók a hirdetéseikre kattintanak. A hirdetők ajánlatot tesznek a kulcsszavakra, hogy a keresési eredmények tetején jelenjenek meg. Ha egy felhasználó rákattint egy hirdetésre, akkor közvetlenül a hirdető honlapjára kerül.

Egyéb típusú PTC weboldalak

Más típusú PTC-weboldalakat is találhat, például társult programokat, áttekintő oldalakat és még közösségi oldalakat is. A társult programok lehetővé teszik a marketingesek számára, hogy a saját webhelyeiken található linkeken keresztül reklámozzák a termékeket. A véleményező weboldalak lehetővé teszik a fogyasztók számára, hogy véleményeket írjanak a termékekről és szolgáltatásokról. A közösségi oldalak lehetővé teszik a marketingesek számára, hogy üzeneteket tegyenek közzé termékeikről és szolgáltatásaikról.

CPA hálózatok

A PTC hirdetési hálózatok hasonlóak a társult hálózatokhoz, mivel egyszerű módot biztosítanak a hirdetők számára hirdetések elhelyezésére harmadik felek webhelyein. A társult hálózatokkal ellentétben azonban ezek a hálózatok nem követelik meg a hirdetőktől, hogy jutalékot fizessenek a megjelenítőknek. Ehelyett a hirdetők csak akkor fizetnek, ha a felhasználók a hirdetéseikre kattintanak.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.